Ομορφα μυστικα για την καθημερινή σας ομορφιά

Τα μαντηλάκια μίας χρήσης, τα οποία είναι συχνά γνωστά από τους καλλιτέχνες μακιγιάζ ως ομορφα μυστικα, είναι ένα φτηνό και αποτελεσματικό εργαλείο για το μακιγιάζ σας. Αυτά τα μικροσκοπικά βουρτσάκια είναι χρήσιμα για να σπάσουν τις συστάδες στις βλεφαρίδες και να βουρτσίσουν την περίσσεια της μάσκαρα χωρίς να χαλάσουν το μακιγιάζ σας. Σε μια δύσκολη περίσταση, μπορούν επίσης να χρησιμοποιηθούν για να καλλωπίσουν τα φρύδια σας. Θα πρέπει να τα πετάτε μετά από κάθε χρήση.

omorfa-mystika

Τρίψτε βαζελίνη στα πετσάκια σας μία φορά την εβδομάδα. Αυτό θα κάνει τα νύχια σας να αναπτυχθούν ταχύτερα επειδή ταΐζει τα νύχια σας. Θα κάνει επίσης τα νύχια και τα πετσάκια σας να φαίνονται υγιέστερα. Θα παρατηρήσετε αποτελέσματα μετά την πρώτη φορά που το δοκιμάζετε αυτό επειδή σχεδόν αμέσως κάνει τα νύχια σας να φαίνονται καλύτερα.

 

Οι επιστήμονες έχουν δείξει σε μελέτες ότι πολλοί άνθρωποι βρίσκουν τη συμμετρία να είναι συνώνυμη της ομορφιάς. Αν ψάχνετε για την ομορφιά τότε θέλετε να προσπαθήσετε να διατηρήσετε συμμετρία. Είτε πρόκειται για την εφαρμογή μακιγιάζ, είτε για να κόψετε μια γενειάδα ή ένα μουστάκι, βεβαιωθείτε ότι είναι συμμετρικά μεταξύ τους στην αριστερή και τη δεξιά πλευρά.

 

Χρησιμοποιήστε μια ενυδατική κρέμα στο πρόσωπό σας. Ακόμα κι αν έχετε λιπαρό ή πολύ λιπαρό δέρμα, θα πρέπει να βεβαιωθείτε ότι χρησιμοποιείτε μια ενυδατική κρέμα στο πρόσωπό μας. Εάν δεν σας αρέσει να την βάζετε κατά τη διάρκεια της ημέρας, μπορείτε να τη βάζετε τη νύχτα. Βεβαιωθείτε ότι χρησιμοποιείτε μια ενυδατική κρέμα με SPF δείκτη προστασίας.

 

Για να κάνετε τα χείλη σας να φαίνονται μεγαλύτερα, εφαρμόστε ιριδίζουσα λευκή σκιά ματιών ακριβώς πάνω από το άνω χείλος σας. Η επισήμανση αυτής της περιοχής των χειλιών σας ώστε να συλλαμβάνει και να αντανακλά το φως συμβάλλει στη δημιουργία της ψευδαίσθησης ότι το άνω χείλος σας είναι πληρέστερο από αυτό που πραγματικά είναι.

 

Εάν έχετε εντυπωσιακά καστανά μάτια, μπορείτε να τα παίξετε προσθέτοντας σκιά ματιών, μολύβι και μάσκαρα σε χρώματα που είναι ιδιαίτερα κολακευτικά για το χρώμα των ματιών σας. Ψάξτε για πλούσιες, ματ σκιές σε αποχρώσεις πράσινου, χαλκού και μπλε. Αυτά τα χρώματα προσθέτουν το βάθος και την ένταση στο χρώμα των ματιών σας, ειδικά όταν συμπληρώνονται με σκούρα μπλε μάσκαρα.

 

Πάρτε το χρόνο σας εφαρμόζοντας ένα ψεύτικο μαύρισμα. Βεβαιωθείτε ότι έχετε τουλάχιστον 30 λεπτά πριν πάτε για ύπνο ή να ντυθείτε. Εάν βιάζεστε, περιμένετε να το κάνετε επειδή μπορεί να έχετε γραμμές ως αποτέλεσμα. Είναι σημαντικό να βεβαιωθείτε ότι εφαρμόζετε σωστά ένα ψεύτικο μαύρισμα.

 

Πλύνετε το πρόσωπό σας πριν κοιμηθείτε. Αυτό θα αφαιρέσει όλες τις ακαθαρσίες και τη βρωμιά από την ημέρα. Χρησιμοποιήστε ένα προϊόν αφαίρεσης μακιγιάζ πρώτα, για να αφαιρέσετε το μακιγιάζ σας και στη συνέχεια χρησιμοποιήστε ένα καθαριστικό προσώπου. Εάν δεν καθαρίσετε το πρόσωπό σας πριν από το κρεβάτι, οι πόροι σας μπορεί να φράξουν και να προκαλέσουν σπυράκια ή μαύρα στίγματα.

 

Κάντε το βερνίκι νυχιών να διαρκεί περισσότερο. Μπορείτε να κάνετε τα νύχια σας να μοιάζουν σαν να είχατε κάνει μόλις μανικιούρ και να διαρκεί περισσότερο χρησιμοποιώντας ένα μανό βάσης, 2 περάσματα με μανό χρώματος και ένα μανό για κάλυψη από πάνω. Αυτό θα προσφέρει στα νύχια σας γυαλιστερή εμφάνιση που θα διαρκέσει τουλάχιστον μερικές εβδομάδες.

 

Μην κάνετε ηλιοθεραπεία μετά από απολέπιση ή αποτρίχωση. Τα θυλάκια σας θα είναι ανοιχτά και αυτό μπορεί να προκαλέσει προβλήματα. Μπορεί να έχετε έντονο ερεθισμό εάν το κάνετε αυτό. Θα πρέπει επίσης να αποφύγετε τη χρήση προϊόντων που είναι αρωματισμένα μετά από απολέπιση ή αποτρίχωση επειδή μπορεί να προκαλέσουν ερεθισμό του δέρματος που θα είναι πολύ δύσκολο να ανακουφιστεί.

 

Χρησιμοποιήστε μάσκα προσώπου τουλάχιστον μία φορά την εβδομάδα. Ανάλογα με το ποια θα επιλέξετε, αυτό θα βοηθήσει στην απομάκρυνση των βρωμιών από το πρόσωπό σας. Μια μάσκα με λάσπη ή πηλό είναι καλύτερη για την απομάκρυνση των ακαθαρσιών. Θα δείτε τα αποτελέσματα αμέσως. Μόλις βρείτε μια μάσκα που σας αρέσει, θα πρέπει να συνεχίσετε να τη χρησιμοποιείτε.

 

Εάν έχετε ένα υψηλό μέτωπο, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τα κοινά καλλυντικά προϊόντα για να τραβήξετε την προσοχή στο πρόσωπό σας. Χρησιμοποιώντας μια ματ μπρονζέ πούδρα ή ρουζ που είναι ένα τόνο βαθύτερο από την κανονική σκιά σας, βουρτσίστε κατά μήκος της γραμμής μαλλιών σας, αρχίζοντας από τα αυτιά σας. Χρησιμοποιήστε ένα καλλυντικό σφουγγάρι για να το απλώσετε καλά και στη συνέχεια βουρτσίστε τα μαλλιά σας πάνω από τη γραμμή των μαλλιών.

Advertisements